ARMEENS & VEGETARISCH SHIRAK 2 GO

ARMEENS & VEGETARISCH SHIRAK 2 GO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 208 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Armeens & Vegetarisch Shirak 2 GO. Meer weten? Ontdek meer

17 jul 2022 om 22:33 The food was amazing! Recommend it to everyone. It was the best we had in a long time.We can't wait to go check out the restaurant. :-)
7 jul 2022 om 9:53 Food wasn’t the best quality. For the price I expected more.. everything was leaking
4 jul 2022 om 21:09 Good food but over priced and you don't get enough
26 jun 2022 om 19:37 heerlijk gegeten, aanrader en voor herhaling
19 jun 2022 om 21:37 Ik zeg niet snel dat eten vies is, maar dit was echt niet lekker. We hebben het niet opgegeten. 40 euro weggegooid.
10 jun 2022 om 21:32 Wtf, pasta was overkookt en niet gaar tegelijkertijd. Al het vlees was droog en taai. Ik snap dat het een andere keuken is, maar de kwaliteit was gewoon nergens te vinden.
5 jun 2022 om 22:21 De groeten waren niet vers. Daardoor hadden sommige gerechten een blik smaak
30 mei 2022 om 6:43 Netjes bezorgd. Ik vond het heel erg lekker. Ook leuk een keer wat anders. Veel variatie in de groentes. De kindjes vonden het wat minder maar die zijn op het moment erg kieskeurig. Ze vonden sommige vleesjes wel lekker en natuurlijk het toetje.
22 mei 2022 om 19:47 Fantastisch lekker eten!
20 apr 2022 om 21:03 Luxe box voor twee personen besteld. Eten kwam keurig op tijd en was warm. Helaas ontbrak de helft van de bestelling. Na een belletje werd dit keurig hersteld. Eten was lekker, maar niet ‘luxe’ (box was 80 euro). Wel meer dan voldoende.
14 mrt 2022 om 16:43 Zeer slecht we hadden mixed gril alles was papperig ..en meelig vlees erg veel vet en kleurloos was niet gegrild ...voor ons nóóit meer . Toetjes waren wel lekker .
13 mrt 2022 om 21:14 Wat een fantastische gerechten hebben we gegeten. Een voor mij totaal onbekende keuken met verrassende andere smaken dan je kent. Alles goed verpakt en warm. We hadden de vlees tapas box, de bijgerechten en de desserbox. Zeker het geld waard!